VÅRA TJÄNSTER

badrum

BADRUMSRENOVERING

Vi är experter på badrumsrenovering. Eftersom vi har all expertis inom firman kan vi göra det extra prisvärt för dig som kund när du skall renovera ditt badrum.

Oavsett vad det gäller för typ av renovering så löser vi det, allt från att sätta in en ny toalett till plattsättning till att sätta tätskikt badrum!

Om du undrar över pris för att renovera badrum så kan du alltid begära en gratis offert via formuläret här på hemsidan.

NYPRODUKTION

Vid nyproduktioner tar vi ofta helhetsansvaret, är med och samordnar arbetet och ser självklart till att avsluta enligt tidsplan. Vi har stor erfarenhet av att hitta smidiga lösningar vid nyproduktion.

Vi kan erbjuda rörinstallationer i lägenheter, industrihallar, lokaler, fjärrvärmecentraler och nybyggda fastigheter.

KONVERTERINGAR

Om du vill byta från till exempel direktverkande el till ett vattenburet värmesystem, eller från oljepanna till värmepump kan vi konvertera det åt dig. Ofta sparar man in båda energi och pengar på att uppdatera till ett mer modernt värmesystem, då de är mer effektiva.

Nuförtiden är det mest äldre hus som fortfarande använder sig av ineffektiva och dyrare värmesystem såsom direktverkande el.

Genom att konvertera till ett mer effektivt värmesystem, som till exempel ett vattenburet värmesystem, sparar du in både energi och pengar.

VÄRMEPUMPAR

För oss  är det viktigt att du som kund känner trygghet med oss och vårt arbete. Vi värnar om att du ska få en personlig kontakt och känna att vi tar ett helhetsansvar för dig som kund i ditt val av värmelösning från början till slut.

Med vår långa erfarenhet och breda kunskap installerar vi värmepumpar, ger service och samordnar projekt kring bergvärme samt jordvärme.

När du anlitar oss slipper du tänka på något alls.