Badrumsrenovering i Piteå

Badrumsrenovering

När det kommer till badrumsrenovering strävar vi efter att vara ditt förstahandsval inom fyrkanten. Med många års erfarenhet inom området har vi byggt upp en stor kunskapsbas och gedigen expertis. Vi på Lillpite Rör särskiljer oss genom vår omfattande bredd som finns inom företaget, vilket gör att vi kan hålla en kontinuerlig kvalitet på vårt arbete samtidigt som vi erbjuder attraktiva priser. Vi förstår vikten av att varje renovering, oavsett storlek, är en viktig investering för dig, och därför ser vi till att du som kund alltid får fullt värde för pengarna.

Innan man renoverar badrum

Vare sig du vill installera en ny toalett, förnya golvet med stilfull klinker eller försäkra dig om att ditt badrum är ordentligt vattentätt med rätt tätskikt är vi här för att hjälpa till. Vår mångsidighet och kompetens gör att vi kan anpassa oss efter dina specifika önskemål. Vi på Lillpite Rör finns här för att hjälpa dig när det kommer till att renovera badrum i Piteå eller övriga Norrbotten.

Om du har frågor om potentiella kostnader för ditt renoveringsprojekt är du alltid välkommen att ta kontakt. Genom formuläret på vår hemsida kan du enkelt begära en offert, och vi kommer att göra vårt bästa för att ge dig en uppfattning om vad projektet kan tänkas kosta.

Badrumsrenovering
Nyproduktion ikon

Renovering

Stora som små badrumsrenoveringar och totalrenoveringar av äldre hus som behöver nya ledningar. Vår breda kunskap gör att inget jobb är för stort. Du kan lita på oss som en trygg partner i din badrumsrenovering. Så om du ska renovera ditt badrum och befinner dig inom fyrkanten eller resten av Norrbotten, hör av dig till oss!

Badrum ikon

Från planering till färdigställt

Med vår långvariga expertis kan vi tryggt vägleda dig från första steget när renovering kommer på tal och det är dags att välja material till badrumsrenoveringen, tills dess att sista tätningen är på plats och ditt skinande nya badrum står redo att användas.

KONTAKT

0911 – 122 90

info@lillpiteror.se